starAl meer dan 100 klanten geholpen
Meer zakelijke leads begint bij Sales Forward

Een tijdje geleden is deze website live gegaan en om aan te tonen dat je gewoon gratis kan promoten en resultaten kan behalen, ben ik direct druk aan de slag gegaan met het schrijven van blogs. Met goede content, media en SEA onderlegde keywords (zoekwoorden) ben ik van plan om in een aantal maanden zo hoog als mogelijk in Google te komen. Let op; ik verwacht niet 1000 bezoekers per dag door middel van alleen wat blogs schrijven, maar dat heb ik ook helemaal niet nodig. Hieronder wil ik graag een leuke ervaring met je delen, iets vertellen over (semi) passieve omzet en iets over strategie.

Ondernemersbelang.nl

Nadat ik nog geen 2 weken druk bezig ben met blogs en content schrijven voor de website, wordt ik vandaag gebeld door ondernemersbelang.nl. Ze vertelde me dat ze een blog van mij gelezen hadden en dat ze het zo’n toffe blog vonden, dat ze deze graag gratis inclusief doorlink en bovenaan de rubriek landelijk wilden plaatsen. Hoe gaaf is dat! Uiteraard stemde ik hier mee in, ik heb gezegd dat er dan wel een gave foto samen met de website partners van Company Fuel. moest! Je kan het artikel hier teruglezen. Wanneer je bijvoorbeeld zoekt op ‘groeien met je bedrijf website’ dan staat dit artikel (organisch) boven aan, dus onder de advertenties SEA. Weet je niet zo goed wat organisch, SEA of SEO betekent, lees straks dan even dit vorige artikel terug.

Passieve omzet

Wanneer we spreken over passief inkomen, dan hebben we het over een periodiek inkomen dat structureel binnenkomt, zonder je er (nog) iets voor hoeft te doen. (lees; markeer dit doel alvast in je agenda) Dit is natuurlijk iets wat je graag door de tijd wilt opbouwen en je ziet dit vaak dit gebeurt door middel van vastgoed investeringen! Dit geeft natuurlijk een ontzettende rust, zeker als je bijvoorbeeld ook nog eens je eigen huis hebt afgelost ;). Je passieve inkomen betaal je bijvoorbeeld van de vaste lasten en van je inkomen kun je leven, sparen en leuke dingen doen! Maar, wat bedoel ik dan met passieve omzet? Met passieve omzet bedoel ik dus een basis omzet die je altijd met je bedrijf genereert, ook als je bijvoorbeeld op vakantie bent! Dit zorg er voor dat je ook in slechte tijden altijd van een bepaalde basis bent voorzien. 1 manier om dit te realiseren is door automatisch leads genereren en hiervoor hebben we een super goed lead systeem ontwikkeld! Dit lead systeem integreren we in je website en met een ultieme conversie zorgt dit ervoor dat je continue een stroom aan leads genereert. Ik kan je ons lead systeem gratis en vrijblijvend demonstreren. Heb je al een website dan kunnen we dit combineren met een website check, wil je een nieuwe website laten maken, dan kan ik een website demo voor je maken. Lees hierover meer op onze homepage.

Strategie

Mijn strategie is dus om een (nog betere) passieve omzet op te bouwen, zo om vervolgens een passief inkomen te genereren. Hiervoor is SEO dus erg belangrijk, aangezien het in tegenstelling tot SEA gratis is, is dit iets wat je kan opbouwen. Ik zeg opbouwen, want houdt er rekening mee dat het een paar maanden kost om goed in de zoekresultaten te komen. Weet je nog niet zo goed wat SEA en/of SEO is, lees dan mijn andere artikel hierover. Daarnaast moet je natuurlijk ook nog een bepaalde conversie zien te behalen! Kies je voor veel volume met een lagere conversie door minder waardevolle leads, of wil je iets minder volume met een hoge conversie en zeer warme leads? Precies, je kan 2 leads per dag hebben en ook 2 klanten maken, maar 10 leads en 0 klanten kan dus ook. Je balans hierin is erg belangrijk voor rust tussen de oren!

Strategiegesprek

Het is mijn persoonlijke passie om te netwerken en met andere ondernemers in gesprek te gaan. Ben je ondernemer, ben je geïnteresseerd in dit onderwerp en wil jij voor jouw bedrijf een betere strategie gaan vormgegeven? Dan kom ik graag gratis en vrij en vrijblijvend met je in contact!

Bekijk onze homepage en vraag een gratis advies gesprek aan, of plan het direct in mijn agenda. Dan gaan we samen onderzoeken hoe we jouw persoonlijke strategie kunnen vormgeven!

© Copyright 2022 | Website door Company Fuel